10 piese de echipament tactic pentru airsoft!

apr.
13

10 piese de echipament tactic pentru airsoft!

10 piese de echipament tactic pentru airsoft!

După cum bine știți, airsoftul presupune strategie și scenarii militare ce necesită un minim de protecție fiindcă până la urmă e vorba de replici ce imită bine armele reale, prin urmare e nevoie de un echipament tactic pe măsură.
Deşi muniția e compusă din bile de plastic, contactul cu ele poate fi dureros. Cine a experimentat deja acest sentiment ştie bine cât de puternice şi totodată periculoase sunt loviturile dacă ajung în zone sensibile precum ochii.
Pentru a evita aceste mici accidente e nevoie de echipament de protecţie special destinat unor astfel de jocuri.
Atunci când îți alegi un echipament tactic, trebuie să iei în considerare atât tipul de camuflaj (Woodland, Deser Digital, etc.) cât și nivelul de protecție pe care ți-l oferă.

În ordinea importanţei lor, iată piesele unui echipament tactic potrivit pentru un joc de airsoft:

1. Ochelarii airsoft
Special realizați pentru jocul de airsoft, destinați să reziste şocului puternic, din plasă de oțel sau din policarbonat transparent foarte rezistenţi.
Nu te limita la cei mai ieftini sau la ochelarii de soare pentru că în airsoft ai nevoie de protecție serioasă!
Dacă vrei să fii sigur că te protejează, testează-le durabilitatea şi rezistenţa la şocuri. 
Pune-i pe un manechin sau agaţă-i într-un gard şi trage de la câţiva metri.

Regula nescrisă pe care orice jucător de airsoft ar trebui să o respecte cu sfințenie:
Primul lucru care îl faci când intri pe terenul de joc este să îţi pui ochelarii la ochi şi să nu îi dai jos decât atunci când se termină jocul.

2. Masca pentru față
Pentru că pielea feţei este destul de subţire şi de sensibilă, la contactul cu bila se pot produce mici răni. Ideal ar fi să nu tragă nimeni în față, dar se mai întâmplă.
Ai varianta de a alege o cagulă, o mască full face sau o masca din plasa ce acoperă doar nasul și gura; oricare ţi-ar fi alegerea, ai parte de imprimeuri diverse și protecție pe măsură.

3. Casca de protecţie
Ideală pentru protecţia capului, ca să nu te trezeşti cu o bilă în ureche, te apără de ploaie, te apropie de imaginea unui soldat adevărat și te ferește de un posibil cucui nevinovat, un accesoriu important in constituirea unui echipament tactic.
m51617128-tan_5
4. Bocanci

Airsoftul este un joc activ jucat pe terenuri accidentate, printre ruine, pe șantiere, păduri. Jucătorii aleargă, se tăvălesc, sar peste diverse obstacole. Înainte de a porni la joc ar trebui să lăsaţi acasă adidaşii și să vă înnoiți cu o pereche de bocanci care vă scutesc de o entorsă.

5. Costum de camuflaj
În orice sport e nevoie de o uniformă, iar pentru airsoft cea mai potrivită alegere o reprezintă o uniforma militara, ideală pentru camuflaj, ideală pentru joc, echipamentul perfect pentru un adevărat pasionat de airsoft.
Woodland, Woodland Digital, Desert Digital, Marpat, Olive, Tiger oriunde ai juca, ai nevoie de camuflajul perfect pentru ca echipa adversă să nu te poată ochi, iar acest lucru îl poti face numai cu un echipament tactic.

Dacă vrei să fii sniper, camuflajul e cheia succesului, iar pentru a ochi inamicii fără ca ei să te vadă. Cea mai bună alegere este camuflajul cu costum de tip ghillie cu franjuri și cârpe colorate care să imite natura cât mai bine.
Când vine vorba de camuflaj fi inventiv şi cu arma ta, rupe câteva cârpe kaki, negre, înfăşoară-le pe arma în aşa fel încât să o acoperi dar fară să îți încurce vizibilitatea.

6. Mănuşi bune la frig, bune la șocuri, accesorii cool destinate jocului şi nu numai, întregesc cu succes un echipament tactic.
echipament tactic
7. Vesta tactica 
Ideală pentru încărcătoare de bile, pentru mai multă protecție la șocul bilelor de plastic, staţii, patchuri, capsule de co2, tubul de gaz etc.

8. Teci pentru pistoale
Nu oferă protecție însă sunt accesorii pe care jucătorii de airsoft le folosesc pentru armele auxiliare jocului. Acestea pot fi de şold, de picior, de curea, de tip ham.
9. Genunchere și cotiere
Necesare pentru cei care joacă rolul de sniper ori le face plăcere să se tăvălească pe jos. Întregeşte și mai mult un echipament tactic complet al unui adevărat soldat.
10. Rucsac de hidratare sau rucsac tactic
Realizat pentru drumeţii mai lungi, pentru muniţie, rezervor de apă, de-ale gurii, transport de arme și alte lucruri necesare jocului, completează un echipament tactic 100% corect.

Cam atât despre echipamentele de protecție pentru jocul de airsoft.

RECOMANDAREA NOASTRA www.airsoft-cluj.ro, cumparand prin noi donezi 5% clubului nostru.

Va multumim.

Spor la cumparaturi.

About Tzontzo

Latest posts

Latest work