Tipuri de jocuri de airsoft:

apr.
11

Tipuri de jocuri de airsoft:

  • Gameplay
  • Difficulty
  • Effects

Tipuri de jocuri de airsoft:

Cel mai comun tip de joc este cel in care se formeaza 2 sau mai multe echipe cu rolul de a se elimina reciproc, pana in momentul in care una din echipe ramane fara reprezentanti, astfel jocul sfarsindu-se. Regulile pot diferi mult; de exemplu dupa un anumit timp prestabilit sa existe posibilitatea de a reintra in joc.

Capturarea steagului, aici pot exista unul sau mai multe steaguri, iar jocul poate avea reguli de castig diferite. Ideea de baza este capturarea steagului in cat mai scurt timp.

Dezamorsarea „bombei”, bineinteles este vorba de o bomba fictiva reprezentata de un obiect oarecare, amplasata intr-o anumita locatie cu scopul final de a putea ajunge la acea locatie si capturarea bombei, astfel considerandu-se dezamorsarea sa.

Plantarea unei „bombe”, aceeasi bomba fictiva de aceasta data va trebui amplasata intr-o anume locatie si ulterior, cucerita sau alte actiuni prestabilite.

Ca si scenarii de joc posibilitatile sunt vaste fiind nevoie de umpic de colaborare intre coechipieri si adaptarea scenariului cu locatia unde are loc meciul, numarul si tipul jucatorilor.

About C.S.B.A.B.T.

Latest posts

Latest work